31 Mayıs 2010 Pazartesi

NeVital'le Organik bal, arı sütü, propolis, polen

Nevital.com ile Organik, Doğal ve Sağlıklı Hayat Nefesi

NeVital; 5000 yıldır zamanla değişen, hatta yok olan herşeye karşı hiç değişmeyen saf bir yolculuğa davet ediyor bizleri.
Tabiatın balarıları vasıtasıyla sunmuş olduğu BAL, ARI SÜTÜ, POLEN ve PROPOLİS 'teki hayat iksirinde sağlıklı ve doğal yaşamı keşfediyor.
Doğada çok nadir bulunan ve dünyanın en değerli gıdası olarak bilinen ARI SÜTÜ 'nün yenileyici gücü;
kanser, kalp-damar tıkanıkları, tansiyon bozuklukları, kansızlık, kolesterol, kısırlık ve astıma faydaları;
bağışıklık sistemine güç ve zindelik kazandırması, hafıza güçlendirmesi ve zeka açmasıyla;
içeriğindeki zengin proteinler, enzimler, vitaminler, mineraller ve aminoasitler bakımından yüksek değerleriyle ve organizmayı gençleştirici, doku ve cildi yenileyici, kırışıkları giderici, saç dökülmesini engelleyici özellikleriyle tanıştırıyor bizi...

Anti-kanser, anti-tümoral, anti-oksidan, anti-mikrobiyal, anti-romatizmal, anti-astımatik, anti-diabetik,  anti-viral, yara kapayan ve doku yenileyen, bağışıklık, kalp-damar ve sindirim sistemlerini güçlendiren, derinin mantar ve enfeksiyonlarını iyileştiren, akciğer rahatsızlıkları, bronşit, astım, boğaz, diş ve diş eti rahatsızlıkları, ülser, yanık ve abseler, kulak enfeksiyonları, kolit, vajinal ve servikal rahatsızlıklar, ateş düşürücü doğal antibiyotik ve anastezik etkileriyle %100 doğal besin PROPOLİS 'le şifa veriyor bizlere.

Hastalıklar sonrası eski enerji ve canlılığımıza bizi kavuşturacak, sinir sistemimize rahatlatıcı etki yapacak, ishal/ kabızlık gibi bağırsak problemlerimizi çözecek, kansızlığa ve prostat sorunlarına yardımcı olacak, görme yeteneğimizi arttıracak, saç dökülmelerimizi önleyecek ve cildimizi canlandıracak POLEN 'i bizlere sunuyor...

Türkiye'nin değişik iklim ve floralarındaki özel bölgelerde üretilen ORGANİK BALLARIN zengin enerji ve hoş rayihalarını sağlıklı yaşam kaynaklarımız olarak bize getiriyor.
http://www.nevital.com/ 'dan yapacağınız tüm FER markalı doğal ve organik arı ürünleri Türkiye'nin her ilinde kapınıza kadar teslim ediliyor.

Hiç yorum yok: