24 Eylül 2008 Çarşamba

Valla ben Niobi'nin yalancısıyım:-)


Doğumgünüm adım adım yaklaşıyor.
Ben değil, Niobi söylüyor burcumun özelliklerini. Aşağıda yazılan bazı noktaları kendime göre abartılı bulsam da kabul ediyorum, ben tipik bir Terazi'yim ve bundan çok memnunum :-)

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/yazarlar/9960687.asp?yazarid=141&gid=61&sz=90971

Terazi burcu ve aşk
Terazi, sevmeyi ve sevilmeyi istediği için sürekli kendini tamamlayacak bir eş arayışındadır.
Doğuştan mükemmel bir romantik olan Terazi, duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdır. Doğal zarafeti, cana yakınlığı ve nezaketi sayesinde bir Terazi ile birlikte olurken, zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz.
Güzel konuşma sanatı bir Terazi’nin en önemli yetenekleri arasındadır. Her ne kadar konuşmayı kendi ilgi alanlarına doğru çekmeyi tercih etse de, ya da kendinden ve yaşamından örnekler vererek süslese de, yine de Terazi ile sohbet büyük bir zevktir.
Terazi’nin aşkını ve ilgisini kazanmanın ilk ve en etkin yolu ona komplimanlar yapmaktır. Eğer bu komplimanların samimiyetine ikna olursa, ilk adım olumlu atıldı demektir.
Terazi, her şeyin birinci sınıfından hoşlanır ve kendisi için daha azıyla yetinmek istemez. Eşinin de kendisi gibi seçkin zevkleri olan, zarif bir insan olmasına dikkat eder.
Kolay idare edilebilen bir yapısı olan Terazi, herkes tarafından kolayca sevilir. Ancak Terazi’nin kendisini anlayacak, takdir edecek bir eşe ihtiyacı vardır.
Terazi sosyal olarak dışa dönük ve sevgi dolu bir partnerdir. Bu nedenle birlikte olduğu partneriyle muhakkak sosyal paylaşım içinde olmaya ihtiyaç duyar.
Her ne kadar Terazi insanları söz vermekten hoşlanmasalar da, bir kez söz verdiler mi mutlaka yerine getirirler.Venüs’ün hakimiyetindeki Terazi, aşktaki paylaşımlara da oldukça önem verir.
Doğal bir zarafete sahip olan Terazi, her zaman çekicidir. Terazi, partneri kendini takdir ettiği, sevdiği ve istediği ölçüde, karşılık verir. Yani denge arayışı burada da kendini gösterir.
Kaba davranışlar, saldırganlık Terazi’nin partnerinden kısa zamanda uzaklaşması için yeterli nedenlerdir.
Aslında her zaman bir eşe ihtiyaç duymasına rağmen, bazı Terazilerin poligam bir yapısı vardır. Bu, beğenilme, istenme ihtiyacının yoğunluğundan kaynaklanır. Herkes tarafından istenmek ve beğenilmek, özgüven geliştirmesinde önemli rol oynadığı için Terazi’nin aşk defteri de oldukça kabarıktır.

Haber Tarihi: 24 Eylül 2008